Partnerski sastanak 04.12 sl(2)Dana 4. prosinca 2018. godine predstavnica DEŠE sudjelovala je na trećem partnerskom sastanku u okviru programa „Mreža podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela“ koji je održan u prostorijama Zelene akcije u Zagrebu.

Cilj partnerskog sastanka bio je prikazati rezultate ostvarenih aktivnosti tijekom prve godine provedbe programa, napravljeni su dogovori oko godišnjeg izvještaja, a dogovoren je i plan provedbe aktivnosti druge godine provedbe programa.

Nakon partnerskog sastanka održan je intervizijski sastanak tijekom kojeg su sudionici/e podijelili svoje dojmove i sugestije vezane uz dežurstva na info pultovima koji su postavljeni na Županijskim, Općinskim i Prekršajnim sudovima u županijama u kojima se program provodi. Sudionici/e su navodili svoja pozitivna, ali i negativna iskustva s ciljem poboljšanja ove aktivnosti u drugoj godini programa.

Partnerski sastanak 04.12.Sastanak je održan u okviru programa „Mreža podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela“ kojeg financijski podržava Ministarstvo pravosuđa Republike Hrvatske.

Na sastanku su sudjelovali predstavnici partnerskih organizacija, predstavnice Ženske sobe koja je ujedno nositeljica programa i evaluatorica cijelog programa.