Kroz projekt “SUSTINEO – Suradnjom, sudjelovanjem, istraživanjem i edukacijom za održivost” u kojem je DEŠA jedan od partnera u Osijeku je 7.10. održan skup “Dugoročna vizija za ruralna područja u EU prema jačim, povezanim, otpornijim i naprednijim ruralnim područjima” i panel rasprava “Holistički pristup za održivi i pravedan ruralno/urbani razvoj”.

Skupom, koji je bilo moguće pratiti i na daljinu, obilježen je Europski tjedan održivog razvoja koji za cilj ima poticanje i bolju vidljivost aktivnosti, projekata i događanja koja promiču održivi razvoj i Globalne ciljeve održivog razvoja

Ukoliko niste bili u mogućnosti pratiti konferenciju na poveznici je dostupna snimka, prezentacije, program te galerija slika konferencije.

https://www.odraz.hr/novosti/odraz-ove-vijesti/u-osijeku-odrzan-skup-dugorocna-vizija-za-ruralna-podrucja-eu-a/?fbclid=IwAR3Y4Ql3BTOF1VquT26Ilq5xjans2yag31u4KHFMgMNHoa6eExBc-AacTQ0

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj teksta isključiva je odgovornost ODRAZ-a.
#EGSO #EESC #SUSTINEO