Udruga DEŠA je i ove godine sudjelovala na Good Food Festivalu kojeg organizira Turistička zajednica Grada Dubrovnika. Ove godine smo priredili 4 gastro radionice i to:
07.10.21. Radionica izrade kolača pudinga – budima kojeg je vodila naša članica iz Slanoga Nina Smokvina
08.10.21. Radionica kolača “Rogač na kvadrat” – magistra nutricionizma Mirna Sarić predstavila je prednosti rogača i na koji način može služiti kao zdrava zamjena za čokoladu te koja sve dobra svojstva rogač posjeduje.
09.10.21. Radionica cukarina – starinski korčulanski suhi keks s nagratanom koricom limuna i naračne, amonijakom i anižetom, predstavila nam je Fani Pijević po ričeti njene babe iz Blata
10.10.21. Radionicu koktela s džemom od ljute naranče vodila je udruga barmena Art Cocktail Dubrovnik s voditeljima Leom Bautovićem, Ivanom Vinković i Mariom Saulanom. Ekipa nam je predstavila kako možemo spojiti okuse domaćeg gina i likera s ljutom narančom, rogačima i ružom.