U sklopu projekta „Mjesto zajednice“ 16. i 17. travnja u Lazaretima (prostor ARL-a), održat će se radionica na temu financijskog poslovanja neprofitnih organizacija.

Radionicu će voditi predstavnici Konto Obad iz Zagreba, te će polaznicima približiti sljedeće teme:

 Osnove financijskog poslovanja neprofitnih organizacije  Priprema, sastavljanje i nadzor proračuna

 Čitanje i razumijevanje financijskih izvještaja  Kontrole financijskog poslovanja neprofitnih organizacija

 Blagajničko poslovanje

 I druge Vama zanimljive teme.

16.04. (utorak) od 15:00 – 18:00 h

17.04. (srijeda) od 08:00 – 12:00 h

Molimo sve zainteresirane udruge da se prijave na mail: anag@desa-dubrovnik.hr Broj sudionika je ograničen na 20, a prijave se primaju do 12.04.

Cilj projekta „Mjesto zajednice“ je uspostavljanje društveno-kulturnog centra koji svoje djelovanje temelji na kulturnim i društvenim potrebama zajednice te vrijednostima sudioništva, uključenosti, otvorenosti, zajedništva i održivog očuvanja kulturne baštine. U aktivnosti na ovom projektu bit će uključene organizacije civilnog društva, umjetničke organizacije, institucije, umjetnici, društveni djelatnici, postojeći, potencijalni i budući korisnici prostora i aktivnosti u prostoru Lazareti.

Projekt „Mjesto zajednice“ financiran je sredstvima Europskog socijalnog fonda, a provodi se u partnerstvu Art radionice Lazareti, Grada Dubrovnika, Dubrovačkih ljetnih igara, DEŠE Dubrovnik i Studentskog teatra Lero.

Dubrovnik, 25.03.2019.