Poštovani/e,

Udruga za podršku žrtvama i svjedocima i Regionalni centar za izgradnju zajednice i razvoj civilnog društva DEŠA-Dubrovnik pozivaju Vas na konferenciju za medije na kojoj će predstaviti novu uslugu dostupnu građanima Dubrovačko neretvanske županije.

Konferencija za medije održati će se 23. listopada 2015. godine (petak) u 15:00h u prostorijama Regionalnog centra za izgradnju zajednice i razvoj civilnog društva DEŠA-Dubrovnik, Ul. Frana Supila 8. Dubrovnik.

Cilj konferencije je informiranje građana Dubrovačko-neretvanske županije koji se nađu u ulozi žrtve ili svjedoka kaznenih djela ili prekršaja da od studenog 2015. godine mogu potražiti pomoć i informacije u prostorijama Regionalnog centra za izgradnju zajednice i razvoj civilnog društva DEŠA-Dubrovnik. Građanima na usluzi stoje posebno obučeni volonteri koji će žrtvama i svjedocima kaznenih djela i prekršaja osiguravati emocionalnu podršku, praktične informacije, informacije o pravima žrtava i svjedoka kaznenih djela i prekršaja, te biti pomoć pri ispunjavanju obrasca za ostvarivanje novčane naknade za žrtve kaznenih djela.

Detaljnije o samom pozivu i Udruzi za podršku žrtvama i svjedocima pronaći ćete u prilogu.

Molimo da dolazak potvrdite na E mail: podrska.zrtvama.i.svjedocima@gmail.com ili telefon 01 3714007.

Srdačan pozdrav,

Mia Veličković

Voditelj projekta

Udruga za podršku žrtvama i svjedocima