Wise logoEU - lifelong learning programme

Žene inovatori u socijalnom poduzetništvu Europe

Jeste li Vi žena iz Hrvatske, Španjolske ili Grčke, sa strašću za društvene promjene i inovacije, koja traži potporu, savjet i nadahnuće da to ostvari?

WISE JE ZA VAS!

WISE je program cjeloživotnog učenja (LLL), financiran od strane EU, dizajniran da osnaži, podupre i obuči 60 žena u Grčkoj, Hrvatskoj i Španjolskoj, koje žele ostvariti pozitivni društveni utjecaj kroz ideju, projekt, poduhvat ili socijalno poduzeće, ili to već rade.

Žene će sudjelovati u šestomjesečnom pilot programu, pomno i po mjeri osmišljenom prema njihovim potrebama, koji se temelji na e- modulima (e-učenje) i face-to-face radionicama. Svaka sudionica će dobiti neophodne vještine i kompetencije kako bi svoju ideju pretvorila u projekt. Ona će također imati priliku dizajnirati svoju ideju za društvene inovacije i razmisliti o svojoj ulozi u društvenim promjenama, kao dijelu europske mreže žena inovatorica.

Provjerite detalje o WISE programu i prijavite se danas! Budite dio programa koji će vam pružiti potporu kako biste otpočeli svoje životno putovanje stvaranja  pozitivnih  promjena u svojoj zajednici.

  • Program WISE za sudionice je besplatan.
  • Potrebno je dobro poznavanje engleskog jezika.
  • Poziv za podnošenje prijava za uključivanje u program je pokrenut 24. studenoga. Rok za prijavu je do 18. prosinca 2014. Možete se prijaviti na Internet stranici  www.wise4women.eu i klikom na apply now! i onda kliknite na Fill in the application form HERE

Više informacija o projektu možete naći i na stranicama DEŠE-Dubrovnik i Hub-a Zagreb odnosno klikom na poveznice u nastavku: DESA – Dubrovnik ili HUB Zagreb

Website: www.wise4women.eu

Facebook stranica projekta: wise4women

Contact: spain@wise4women.eu, greece@wise4women.eu, croatia@wise4women.eu

Projektni partneri u Republici Hrvatskoj su DEŠA – Dubrovnik, humanitarna i mirotvorna organizacija i Udruga za promicanje socijalnih inovacija Hub Zagreb. 

This project has been funded with support from the European Commission. This communication reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.