27. veljače 2020. godine predstavnica DEŠE  sudjelovala  je na partnerskom sastanku u Ministarstvu pravosuđa u sklopu provedbe trogodišnjeg programa Mreža podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela.

Cilj sastanka bio je jačanje međusobne suradnje, razmjena dosadašnjih iskustava, dogovor oko provođenja daljnjih aktivnosti kao i rasprava o trenutnim problemima u provođenju programa.

Na sastanku su sudjelovali predstavnici Službe za podršku žrtvama i svjedocima Ministarstva pravosuđa, koordinator programa „Ženska soba – Centar za seksualna prava“ i predstavnici 10 partnerskih organizacija civilnog društva koje provode aktivnosti programa:

Drugi dan je u Hotelu Panorama održan intervizijski sastanak koji se sastojao od dva djela, u sklopu prvog djela smo imali predavanje koje nam je održala  Danijela Miloš Hasel, policijska službenica iz Ministarstva unutarnjih poslova, PN Uskok  na temu „Trgovanja ljudima“ .

Zatim smo u drugom djelu sastanka zajedno s odvjetnikom Kristijanom Pelc poradili zajednički na slučajevima te smo razmijenili iskustva i informacije vezane uz pružanje podrške žrtvama i svjedocima različitih kažnjivih djela.