dani_udruga_web_banneri-0124.05. 11,00 – 14,30 Okrugli stol Mogućnosti i načini zaštite žrtava nasilja, Hotel Lero

25.05. 09,00 – 12,00 Dan Otvorenih vrata udruge

25.05. 14,00 – 16,00 Druženje s volonterima

DEŠA Dubrovnik povodom manifestacije Dani otvorenih vrata udruga, koja se ove godine održava od 24. do 26. svibnja, organizira Dan otvorenih vrata udruge koji će se održati 25.05. od 9 do 12 sati te poziva sve svoje sugrađane da dođu i upoznaju se sa zaposlenicima DEŠE i aktivnostima koje oni provode poput projekata SILVIA, MAMEC, Pod budnim okom volontera, Podrška žrtvama i svjedocima i itd.

Nadalje, u sklopu istoimene manifestacije DEŠA Dubrovnik organizira okrugli stol nas temu Mogućnosti i načini zaštite žrtava nasilja koji će se održati 24.05. u periodu od 11 do 14.45 u hotelu Lero. DEŠA već treću godinu zaredom pruža podršku žrtvama i svjedocima, a ove godine radi to u partnerstvu sa još deset organizacija civilnog društva u čitavoj državi stoga je okrugli stol prilika za upoznati širu javnost o pravima žrtava.

Jednako kao i prošle, i ove se godine zajedno sa Danima otvorenih vrata udruga održava i manifestacija Hrvatska volontira i to u periodu od 21.5. do 26.5. Svrha je ovog udruživanja ukazati na rad udruga koje su vrlo često i organizatori volontiranja. U okviru ove manifestacije DEŠA organizira aktivnost Druženje s volonterima koja će se održati 25.05. od 14 do 16 sati. Građane će dočekati naši volonteri koji pružaju podršku žrtvama i svjedocima te, ne samo prenijeti vlastito iskustvo volontiranja na ovom projektu, već i pozvati građane da se i oni uključe u volontiranje, ako ne u ovom, a onda u nekom drugom području jer nesebično davanje sebe zajednici i drugom čovjeku u potrebi, daje vlastitom životnom iskustvu posebnu vrijednost i smisao. Stoga dođite u DEŠU i upoznajte se s volonterima!