SingerU sklopu „Crowdfunding kampanje“ za Udrugu Kamensko, a u svrhu prikupljanja donacija za kupnju strojeva za proizvodnju, nabave potrebnog materijala za proizvodnju (tekstil,etikete itd.) Udruga DEŠA Dubrovnik poklonila je industrijsku šivaću mašinu koja im je kako ističu neophodna za ubrzanje procesa rada, stvaranje proizvoda koji će biti konkurentni na tržištu i organiziranje proizvodnje modne linije koja će ići na tržište.

Trenutačno, dobar dio vremena radnici Udruge Kamensko rade robu po narudžbi, popravke odjeće koju im donose građani, a dosta vremena i gube zato što rade na strojevima na kojima je potrebno znatno više vremena da se proizvod završi. Dosta toga rade i ručno, jer nemaju strojeve kojima bi brže i jednostavnije odradili neki posao.

Šivaća mašina je stigla na odredište, kolegice iz Kamenskog su je nazvale DEŠA, zbog čega smo izrazito ponosni!

Nadamo se da će hvale vrijedna akcija uroditi plodom i da će hrabre žene Kamenskog koje su postale simbol borbe za prava radnika, ponovno pokrenuti proizvodnju te da će im dugogodišnje iskustvo i znanje te podrška cijele Hrvatske omogućiti da ponovno stvore ono što im je kako kažu nepravedno uništeno.