Desa - Dan ljute narance (1)U sklopu feste sv. Vlaha, DEŠA-Dubrovnik, u suradnji s udrugom „Dubrovačka naranča, i ove godine organizira Dan ljute naranče na Kandeloru, 02.veljače, u prostoru Luže. Ova manifestacija je već tradicionalno postala dio Feste sv. Vlaha, u kojoj sudjeluju svi renomirani hoteli s dubrovačkog područja, kao i pekarnice, slastičarne i restorani.

Manifestacije će, i ove godine, imati humanitarni karakter te ćemo sav prihod ove godine namijeniti za pomoć našem teško stradalom sugrađaninu, Pavu Hađiji.

Sve slastice će biti napravljene sa džemom od ljute naranče, a sudjelovat će svi renomirani dubrovački hoteli (Rixos, Excelsior, Lacroma, Petka, Park, kao i renomirane dubrovačke slastičarnice Desa-Dan-ljute-narance-2[1].jpg(Pupica, Ana, Dolce Vita, Pogača Babin kuk). DEŠINE članice će napraviti kolačiće sa džemom od ljute naranče. Pozivamo sve sugrađanke i sugrađane da nam se pridruže na Kandeloru u Luži od 10:00 – 17:00 sati, te na taj način doprinesu obilježavanju Dana ljute naranče, kao i humanitarno pripomognu akciji za našeg mladog sugrađanina