POZIV NA RADIONICU

Capture susy

Dobra ekonomija u Hrvatskoj i svijetu

Udruga DEŠA organizira manifestaciju Sa(n)jam dobre ekonomije“ u sklopu EU projekta  „ SUSY – održiva i solidarna ekonomija“.  Projekt „SUSY“  provodi Udruga DEŠA na području Dubrovačko neretvanske županije u partnerstvu sa 23 europska partnera.

Osnovni cilj Manifestacije je podizanje razine svijesti, isticanje, razvoj te promocija dobre ekonomije i društvenog poduzetništva na području Dubrovačko neretvanske županije.

Obavještavamo Vas da će se u od 14. i 15. lipnja  U Lazaretima u lađi broj IV. održati dvodnevne radionice za ključne dionike u zajednici. Sudionici radionice „Dobra ekonomija u Hrvatskoj i svijetu“ upoznat će se sa primjerima dobre prakse socijalne i solidarne ekonomije u Brazilu i Hrvatskoj kroz predavanja i prezentacije stručnjaka  i istraživača dobre ekonomije. Predavanja ćemo zaključiti raspravom o potrebi,  mogućnostima i kočnicama  razvoja dobre ekonomije na području Dubrovačko neretvanske županije.

Osim dvodnevnih radionica u sklopu manifestacije održat će se i trodnevni sajam od 13. – 15. lipnja 2016. na platou Lazareti od 17 – 21 h.

Pozivamo Vas da svojim sudjelovanjem doprinesete  raspravi, te Vas molimo da se prijavite najkasnije do 10.lipnja.2016.

Srdačan pozdrav!

Osoba za kontakt  Romana Tomić

romana@desa-dubrovnik.hr

020/420 145

Program Sa(N)jam solidarne ekonomije