Edukativne i kreativne radionice u DEŠI

DEŠA – Dubrovnik u okviru svog Obrazovnog i kreativnog centra organizira različite edukativne programe te poziva sve zainteresirane da se prijave na:

– konverzacijske radionice stranih jezika (engleskog, talijanskog, španjolskog, njemačkog)
– radionice krojenja i šivanja
– radionice slikanja na svili
– radionice tkanja
– radionice veza
– radionicu kamenoklesarstva
– radionicu patchworka
– radionicu informatike.

Radionice će se provoditi u DEŠINOM prostoru u Lazaretima, u okviru projekta „Lazareti – kreativna četvrt Dubrovnika“. Ovim projektom unapređujemo upravljanje kulturnom baštinom s ciljem doprinosa održivom razvoju na lokalnoj i regionalnoj razini kroz valorizaciju objekata kulturne baštine te proširenje kulturno-turističkih sadržaja vezanih uz kulturnu baštinu Grada Dubrovnika. Nositelj projekta je Grad Dubrovnik, DEŠA je partner u projektu, a financira se iz sredstava EU kroz Europski fond za regionalni razvoj te sufinancira sredstvima Ureda za udruge RH.

Podsjetimo, još od svog osnutka, DEŠA organizira različite obrazovne i kreativne radionice. Ono što je počelo kao pomoć ratom pogođenoj zajednici, pretvorilo se u Obrazovni centar kroz koji se do sada u različitim znanjima i vještinama educiralo preko deset tisuća korisnika. Kroz svoje obrazovne programe, DEŠA ne samo da povećava osobnu konkuretnost korisnika na tržištu rada, nego pridonosi cijeloj zajednici kroz očuvanje kulturne baštine, promicanje cijeloživotnog učenja, volonterstva i socijalnog poduzetništva.

Ukoliko ste zainteresirani za DEŠINE radionice, možete se prijaviti putem telefona 020/311-625 ili putem mail adrese desa@du.t-com.hr.