Udruge DEŠA-Dubrovnik i Dubrovačka naranča u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom – Županijskom komorom Dubrovnik ove godine organiziraju 9. Hrvatski festival pekmeza, džema i marmelade. Festival će se održati u Dubrovniku, od 25. do 27. rujna.

Slatki Festival danas je već dio dubrovačke tradicije. Za vrijeme manifestacije, mali proizvođači iz cijele Hrvatske odjeveni u tradicionalne nošnje svoga kraja Dubrovčanima i svim posjetiteljima našega Grada predstavljaju kvalitetne domaće delicije.

U sklopu manifestacije organiziramo i ocjenjivanje proizvoda u četiri kategorije (za najbolji pekmez, marmeladu, džem i extra džem), a ovim putem zainteresirane izlagače molimo da uzorke svojih proizvoda dostave (po dvije teglice od svakog uzorka – s pripadajućom deklaracijom) do 4. rujna 2015. na adresu:

DEŠA – DUBROVNIK

Frana Supila 8

20000 Dubrovnik

Festival u isto vrijeme obogaćuje i turističku ponudu našega Grada. Svi građani i gosti Dubrovnika su dobrodošli te će imati priliku na jednom mjestu ne samo kušati i kupiti slatke delicije iz cijele Hrvatske, već i uživati u popratnom kulturno-zabavnom programu.

Napominjemo da je sudjelovanje na Festivalu za izlagače besplatno. Ocjenjivanje prethodno dostavljenih izložaka odvijat će se u petak, 26. rujna, dok će se izložbena prodaja na Stradunu (ispred crkve svetog Vlaha) održavati u subotu i nedjelju, 26. i 27. rujna.

Dodatne informacije o Festivalu možete dobiti na telefon: 020/420-145 ili e-mail desa@du.t-com.hr

Prijavnica 2015

pu